Rezultatul testului pentru bărbatul suspect de coronavirus care a plecat din spital a ieșit negativ

coronavirus-romania_1.jpg

Victima s-a întors recent din Franța
Foto: Arhiva Click!

Un bărbat internat într-o unitate medicală din Bucureşti pentru a fi testat pentru coronavirus a plecat din spital, fiind anunţată Poliţia Capitalei, care a început verificări. Ulterior, testul care a fost realizat asupra lui înainte ca acesta să părăsească spitalul a ieșit negativ.

UPDATE - Testele prelevate bărbatului înainte de a părăsi spitalul au fost finalizate, rezultatul fiind negativ. Acest lucru înseamnă că bărbatul nu este purtător al virusului. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București continuă activitățile pentru identificare bărbatului.

Poliţia Capitalei a fost sesizată, miercuri dimineaţa, de reprezentanţii unei unităţi medicale din Bucureşti despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecţia cu noul tip de coronavirus a plecat din spital, înainte de a primi rezultatul. 
Ca urmare, au fost începute verificări pentru identificarea bărbatului şi pentru luarea măsurilor care se impun.
"Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus", arată Grupul de Comunicare Strategică.
 

Loading...
 
 

Citește și