Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, la limita judeţelor Bacău şi Vrancea

accident-bacau.jpg

Accident grav la limita judeţelor Bacău şi Vrancea
Foto News.ro

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, sâmbătă dimineaţă, pe DN 2, în zona localităţii Sascut, judeţul Bacău, acolo intervenind echipaje de salvatori şi din judeţul Vrancea.

Poliţia Judeţeană Bacău a declarat că accidentul s-a produs pe DN 2, între Sascut şi Adjud, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, trei echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud şi două echipaje de la Punctul de Lucru Sascut au intervenit la acest accident.
În urma impactului dintre cele două autoturisme au rezultat patru victime, doi bărbaţi şi două femei. 

Un bărbat a rămas încarcerat, fiind scos din maşină de echipajul de la Punctul de Lucru Sascut, după care au început manevre de resuscitare. Celelalte victime au fost evaluate de echipajele medicale aflate la faţa locului, potrivit news.ro.

Ulterior, două victime au fost preluate de SAJ şi o alta - de SMURD Adjud. Celălalt bărbat nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Traficul pe DN 2 a fost blocat complet în urma accidentului.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1