Un bărbat a murit după ce s-a dat cu un skijet pe un canal din municipiul Giurgiu

skijet.jpg

Pompierii şi scadandrii din Giurgiu au intervenit pentru a salva un bărbat şi o femeie care se dădeau cu un skijet pe Canalul Plantelor din municipiul Giurgiu
FOTO: ISU Giurgiu
Citeste tot despre: 

Pompierii şi scadandrii din Giurgiu au intervenit pentru a salva un bărbat şi o femeie care se dădeau cu un skijet pe Canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, femeia fiind adusă la mal conştientă. Bărbatul a fost găsit însă inconştient, cu capul în apă, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Canalul Plantelor din municipiul Giurgiu, pentru căutarea şi salvarea a două persoane, posibil înecate.
Acolo s-au deplasat zece subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă cu motor,  o ambulanţă SMURD, precum şi echipaje SAJ, dar pentru căutarea celor doi, a fost nevoie de intervenţia scafandrilor.
”O femeie de aproximativ 30 de ani a fost salvată şi adusă la mal, conştientă. Bărbatul de aproximativ 35 de ani a fost găsit la aproximativ 200 de m de skijet-ul cu care se aventurau, inconştient, cu capul în apă. Imediat s-au început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat”, a transmis ISU Giurgiu. Intervenţia a durat aproximativ două ore, potrivit news.ro.
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1