Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la primul etaj a Spitalului Județean Buzău

Ultima actualizare:

    Un bărbat s-a aruncat d ela primul etaj al Spitalului Județean Buzău. El a fost văzut de un echipaj de pe ambulanțăfoto: arhiva Click!
Un bărbat s-a aruncat d ela primul etaj al Spitalului Județean Buzău. El a fost văzut de un echipaj de pe ambulanțăfoto: arhiva Click!

Un bărbat a murit vineri, 12 octombrie, după ce s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului Județean Buzău. Bărbatul era din localitatea buzoiană Lopătari și fusese internat în secția de Neorologie. Pentru că devenise violent, bărbatul fusese imobilizat, dar a reușit să se elibereze și s-a aruncat pe geamul din grupul sanitar.

Un bărbat de 64 de ani din localitatea buzoiană Lopătari s-a aruncat, în noaptea de joi spre vineri, de la etajul întâi al Spitalului Judeţean Buzău, conform News.ro. Bărbatul a murit o oră mai târziu, secţia de Terapie Intensivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul avea epilepsie și fusese internat la Neurologie, în data de 9 octombrie, după ce suferise un accident vascular cerebral cu hemipareză stângă, analizele arătând şi că este un consumator de alcool.

Bărbatul a amenințat personalul medical și s-a aruncat pe geamul din grupul sanitar

Pacientul a avut o evoluţie favorabilă, însă joi a devenit uşor dezorientat şi confuz. La orele serii, el ar fi devenit agitat şi violent cu personalul medical, a primit tratament sedativ şi s-a cerut acordul familiei pentru a putea fi imobilizat la pat, prin metoda de contenţie.

Bărbatul a reuşit, însă, să se dezlege şi a început să ameninţe personalul sanitar cu obiecte contondente pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de la perfuzie. La un moment dat, în criza sa, omul s-a retras în grupul sanitar de unde s-a aruncat în gol, de la etajul unu, direct în cap.

La acel moment, prin curtea spitalului trecea o Salvare şi pentru că a fost observat de medicii de pe ambulanţă, aceştia i-au acordat imediat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost transportat la UPU, după care a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a fost intubat. Omul a murit după o oră. Poliţia a deschis dosar penal in acest caz.

7 sinucideri în masă şocante. Poveştile sunt incredibile

Andreea Marin, la un pas de sinucidere. Ce a convins-o să nu facă un gest extrem

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net