Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la primul etaj a Spitalului Județean Buzău

barbat-aruncat-de-la-etaj-ambulanta.jpg

un echipaj de pe ambulanta l-a vazut pe barbatul care s-a aruncat in gol
Un bărbat s-a aruncat d ela primul etaj al Spitalului Județean Buzău. El a fost văzut de un echipaj de pe ambulanță
foto: arhiva Click!

Un bărbat a murit vineri, 12 octombrie, după ce s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului Județean Buzău. Bărbatul era din localitatea buzoiană Lopătari și fusese internat în secția de Neorologie. Pentru că devenise violent, bărbatul fusese imobilizat, dar a reușit să se elibereze și s-a aruncat pe geamul din grupul sanitar.

Un bărbat de 64 de ani din localitatea buzoiană Lopătari s-a aruncat, în noaptea de joi spre vineri, de la etajul întâi al Spitalului Judeţean Buzău, conform News.ro. Bărbatul a murit o oră mai târziu, secţia de Terapie Intensivă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul avea epilepsie și fusese internat la Neurologie, în data de 9 octombrie, după ce suferise un accident vascular cerebral cu hemipareză stângă, analizele arătând şi că este un consumator de alcool.

Bărbatul a amenințat personalul medical și s-a aruncat pe geamul din grupul sanitar

Pacientul a avut o evoluţie favorabilă, însă joi a devenit uşor dezorientat şi confuz. La orele serii, el ar fi devenit agitat şi violent cu personalul medical, a primit tratament sedativ şi s-a cerut acordul familiei pentru a putea fi imobilizat la pat, prin metoda de contenţie.

Bărbatul a reuşit, însă, să se dezlege şi a început să ameninţe personalul sanitar cu obiecte contondente pe care le avea în jur, inclusiv cu stativul de la perfuzie. La un moment dat, în criza sa, omul s-a retras în grupul sanitar de unde s-a aruncat în gol, de la etajul unu, direct în cap.

La acel moment, prin curtea spitalului trecea o Salvare şi pentru că a fost observat de medicii de pe ambulanţă, aceştia i-au acordat imediat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost transportat la UPU, după care a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a fost intubat. Omul a murit după o oră. Poliţia a deschis dosar penal in acest caz.

 

7 sinucideri în masă şocante. Poveştile sunt incredibile

Andreea Marin, la un pas de sinucidere. Ce a convins-o să nu facă un gest extrem

Loading...

Citește și