Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul III al unui hotel din Pașcani

sinucidere_hotel.jpg

un barbat s-a aruncat de la etajul 3 al hotelului central din pascani
Un bărbat s-a aruncat de la etajul III al Hotelului Central din Pașcani
foto: Newspascani.ro

Un bărbat de 54 de ani, originar din Bucureşti, a murit marţi dimineaţă, 23 iunie, după ce s-a aruncat de la etajul III al Hotelului Central din Paşcani, judeţul Iaşi. Bărbatul era angajat în cadrul Ministerului Transporturilor, iar anchetatorii nu știu deocamdată ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Victima s-a cazat la hotelul din Paşcani în după-amiaza zilei de luni, 22 iulie, şi, potrivit NewsPascani, era angajat în cadrul Ministerului Transporturilor. El venise la Paşcani pentru verificări în cadrul CFR. Trupul victimei a fost găsit în dimineaţa zilei de marţi, 23 iulie, în jurul orei 7.00, pe teresa hotelului.

hotel-central-pascani.jpg

hotel central pascani
Trupul victimei a fost găsit pe terasa Hotelului Central din Pașcani
foto: Wikimedia

 

Martorii au sunat la 112, însă medicii care au ajuns, ulterior, la faţa locului nu au mai putut decât să declare decesul bărbatului. Ipoteza principală luată în calcul de poliţişti este cea a sinuciderii. “În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă iar poliţiştii au dispus efectuarea necropsiei. În funcţie de rezultatele acesteia, se vor lua măsurile legale”, a precizat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Citește și:

Andreea Marin, la un pas de sinucidere: «Cazul Mădălinei Manole m-a făcut să conștientizez că am depresie»

Nici după 7 ani nu am aflat de ce s-a sinucis Mălina Olinescu

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1