Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui hotel din Mamaia

Citeste tot despre: 

În jurul orei 14.00, un bărbat a căzut de la ultimul etaj al hotelului Aurora din staţiunea Mamaia. Până la această oră nu se cunoaşte identitatea victimei.

Impactul cu solul a fost atât de puternic încât încălţămintea bărbatului a zburat la zeci de metri distanţă de corp. Victima a fost văzută de un constănţean care se plimba în zonă.

„Am auzit bubuitura chiar în faţa mea. Apoi l-am văzut pe bărbat întins pe jos. Înainte nu am auzit niciun zgomot, ţipăt sau orice altceva. Imediat am sunat la 112 şi am aşteptat să vină ambulanţa şi poliţia", a spus martorul.

„Echipajul SMURD a fost solicitat pentru a interveni la un pacient de aproximativ 40 de ani, căzut de la înălţime, de la etajul 9 al hotelului Aurora. Acesta este decedat, având leziuni incompatibile cu viaţa. Nu cunoaştem datele victimei", a spus medicul de pe SMURD.

La două ore de la accident, poliţiştii nu au reuşit să stabilească identitatea bărbatului decedat. Angajaţii hotelului le-au spus anchetatorilor că nu o cunosc pe victimă, că nu este nici turist, nici angajat.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1