Un bărbat a intrat cu maşina prin uşile spitalului de Urgenţă din Craiova

dj1.jpg

O mașina a intrat în spitalul de Urgențe din Craiova
Foto news.ro

Un şofer din Craiova, în vârstă de 39 de ani, a intrat cu maşina, sâmbătă noaptea, 19 ianuarie, în interiorul Urgenţei Spitalului din Craiova. Momentan nu se cunoaște motivul sau dacă actul a fost sau nu intenţionat. Din fericire, nu s-au întregistrat victime dintre pacienţii spitalului.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat sâmbătă noaptea, 19 ianuarie, cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, potrivit news.ro.

Ulterior, poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a declarat oamenilor legii că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

Din cauza acestui incident, conducătorul auto a fost rănit, neexistând alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor.

dj3.jpg

Foto news.ro

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate autoturismul din zona respectivă şi pentru îndepărtarea grilajulUI uşilor de la intrare, la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare, Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Loading...