Un bărbat a intrat cu maşina prin uşile spitalului de Urgenţă din Craiova

Ultima actualizare:

    O mașina a intrat în spitalul de Urgențe din CraiovaFoto news.ro
O mașina a intrat în spitalul de Urgențe din CraiovaFoto news.ro

Un şofer din Craiova, în vârstă de 39 de ani, a intrat cu maşina, sâmbătă noaptea, 19 ianuarie, în interiorul Urgenţei Spitalului din Craiova. Momentan nu se cunoaște motivul sau dacă actul a fost sau nu intenţionat. Din fericire, nu s-au întregistrat victime dintre pacienţii spitalului.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat sâmbătă noaptea, 19 ianuarie, cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, potrivit news.ro.

Ulterior, poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a declarat oamenilor legii că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

Din cauza acestui incident, conducătorul auto a fost rănit, neexistând alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor.


    Foto news.ro
Foto news.ro

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate autoturismul din zona respectivă şi pentru îndepărtarea grilajulUI uşilor de la intrare, la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare, Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net