Un bărbat a fost împușcat de colegul de vânătoare! Mistrețul a scăpat, dar el a murit

Ultima actualizare:

    Un bărbat a fost împușcat la vânătoare de colegul său Foto: Mediafax
Un bărbat a fost împușcat la vânătoare de colegul său Foto: Mediafax

Un accident cumplit a avut loc duminică, 14 ianuarie, în timpul unei partide de vânătoare desfășurată în localitatea Valea Jgheabului. Un vânător a fost împușcat chiar de unul dintre colegii săi după ce a fost confundat cu un mistreț. Deznodământul a fost unul tragic, căci medicii nu i-am mai putut salva viața bărbatului, în ciuda eforturilor depuse.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost împușcat accidental de colegul său, care l-a confundat cu adevărata țintă pe care o urmăre, un porc mistreț. Medicii au ajuns cât au putut de repede la fața locului, dar nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul vânătorului. Potrivit autorităților, partida de vânătoare obținuse acordul acestora, și se desfășura în mod legal. 

„În urmă cu o oră am primit sesizarea prin 112. O persoană în vârstă de 50 de ani a murit la o partidă de vânătoare. La faţa locului se află colegii mei, care fac cercercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului. Mai multe informaţii nu avem în acest moment. Ştim că a fost o vânătoare organizată legal, aveau toate actele în regulă”, a declarat comisarul de poliţie Dinu Nicorici, potrivit Adevărul.Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exctitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment, iar pe numele celui care l-a împușcat pe bărbatul de 50 de ani va fi deschis un dosar penal. Martorii tragicului eveniment au povestit polițiștilor scena la care au asistat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net