Un bărbat a fost găsit mort lângă o scenă a festivalului Neversea din Constanţa

Ultima actualizare:

    Bărbatula  fost găsit mort lângă o scenă a festivalului Neversea Foto: Facebook Neversea
Bărbatula fost găsit mort lângă o scenă a festivalului Neversea Foto: Facebook Neversea

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit fără viaţă în seara de duminică, 7 iulie, în apropierea unei scene amplasate la festivalul Neversea, de la Constanţa. Cazul este cercetat de către poliţoştii constănţeni care încearcă să determine cu exactitate cauzele care au condus la decesul tânărului din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, un voluntar SMURD a descoperit duminică, în jurul orei 21.15, în perimetrul festivalului Neversea, o persoană inconştientă. La scurt timp voluntarul a solicitat ajutorul ambulanţei şi a oamenilor legii. La faţa locului a sosit un echipaj de prim ajutor, dar în ciuda eforturilor depuse viaţa tânărului nu a putut fi salvată. 

„La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat sursele citate. Bărbatul decedat este din Bucureşti.

Trupul bărbatului urmează să fie transportat la morgă, pentru ca medicii legişti să determine cauzele exacte ale decesului.

Ancheta a fost preluată de IPJ Constanţa, care a deschis în cauză un dosar penal. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul nu a fost victima unei violenţe întrucât nu au fost identificate urme vizibile pe corp. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net