Un bărbat a fost bătut în cel mai mare mall din Craiova pentru un loc de parcare

masina_parcare_craiova.jpg

Un șofer a fost bătut crunt în parcarea unui mall din Craiova
Foto: adevarul.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un craiovean și soția lui au fost bătuți în parcarea celui mai mare mall din oraș, pe motiv că și-au pus mașina pe un loc unde ar fi vrut altcineva să parcheze. Deși spațiul respective era liber și nimeni nu mai era interesat de el, bărbatul a fost lovit de patru indivizi până când a rămas nemișcat la pământ.

Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi, iar la scurt timp agresorii s-au trezit cu poliția la ușă. Trei frați și tatăl lor au fost reținuți pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violențe.

Incidentul a avut loc luni seară, în centrul Craiovei. O şoferiţă care era la volanul unui BMW a încearcat să ocupe un loc de parcare, nu a reuşit, deşi avea loc suficient, a dat cu spatele şi a intrat într-un alt spaţiu de parcare ce era liber. Un alt șofer, care a așteptat cât timp femeia a făcut manevrele, iar când a văzut că aceasta a parcat în altă parte, a intrat cu maşina în locul unde încercase iniţial şoferiţa să parcheze, scrie adevarul.ro.

„Vrea muşchiu' meu locul ăsta! Care e problema?”

Şoferul şi sotia lui au coborât din autoturism, însă imediat bărbatul s-a trezit înconjurat de 4 indivizi care au început să-i  reproşeze ca a ocupat locul de parcare pe care îl aveau ei in vizor. Deși acesta le-a explicat frumos că urmărire întreaga scenă, cum ei găsiseră un alt loc pentru mașină și acesta rămăsese gol, a primit o replică halucinantă: „Aşa şi? Vrea muşchiu' meu locul ăsta! Care e problema?”.

Imediat, cei 4 indivizi au început să-l lovească violent pe şofer. Când soţia acestuia a încercat să intervină, a fost şi ea lovită. Agresorii l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi picioarele până când au văzut că omul a rămas nemişcat, la pământ.

Agresorii s-au trezit cu polițiștii la ușă

O tânără care a văzut întreaga scenă a sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar cei doi soţi au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi i-au identificat pe agresori. Este vorba de trei fraţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, şi tatăl lor, în vârstă de 48 de ani. Aceştia au rămas surprinşi când au văzut poliţia la uşă şi au încercat să spună că nici măcar nu trecuseră prin parcarea mall-ului din centrul oraşului.

„În urma probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, cei 4 bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. 

Citește și: 

VIDEO O bucată din tavanul fals al Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prăbușit. Ce s-a întâmplat

Detalii șoc despre agresorul lui Laurette! “M-a agățat la ieșirea din mall”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5