Un bărbat din Vaslui și-a incediat soția. De frică, femeia nu a sunat la 112 şi a îndurat dureri cumplite mai multe ore

foc.jpeg

foto: shutterstock.com

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază în localitatea vasluiană Puiești! O femeie a fost bătută, stropită cu benzină și incendiată chiar de către soțul său. S-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3 pe 30 la sută din suprafața corpului.

Femeia a trecut prin chinuri groaznice! Singura sa „vină” a fost că dormea în momentul când i s-a întors bărbatul acasă, de la muncă. Fiul celor doi a povestit cum s-au petrecut lucrurile: „Nu stai în picioare? În fața mea trebuie să stai drepți când vin eu acasă!”, i-a reproșat bărbatul, conform realitateadevaslui.net.

A stropit-o cu benzină și i-a dat foc

După ce a bătut-o zdravăn, a scos-o afară, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Într-un moment de luciditate, a stins flăcările cu apă, însă a lăsat-o pe femeia afară timp de două ore, abia apoi a lăsat-o să intre în casă. Tot chinul prin care a trecut femeia a fost văzut de fiica lor.

A doua zi, soțul-agresor s-a trezit și a plecat la muncă, fără să îi pese de starea în care se afla soția sa. Imediat după plecarea tatălui, fata și-a sunat fratele mai mare, aflat în altă localitate, și i-a spus ce s-a întâmplat cu mama sa. Acesta a sunat la 112 și a trimis în ajutor medicii de pe ambulanță. Femeia incendiată a fost transportată la spitalul din Vaslui. În cauză, polițiștii îl cercetează pe bărbat urmând a i se stabili încadrarea faptei.

A mai făcut închisoare

Viorel Ion Huminic (47 ani) nu se află la prima abatere. El a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a tras cu pistolul în fața postului de poliție din comună. El ar fi executat mai bine de doi ani de închisoare.  

 

Citește și:

 

Ce crimă odioasă! Valentina trăia când i-a dat foc fostul iubit

 

O tulceancă de 41 de ani și-a dat foc în cimitir, după ce a aflat că a fost condamnată la închisoare

 

 

Loading...
 
 

Citește și