Un bărbat din Vâlcea s-a spânzurat după ce soția i-a murit de Covid. Au fost înmormântați în aceeași zi

Ultima actualizare:

    Maricica a murit din cauza unor complicațiiFoto: adevarul.ro
Maricica a murit din cauza unor complicațiiFoto: adevarul.ro

Tragedie fără margini! Un bărbat de 50 de ani din Vâlcea nu a putut suporta gândul că trebuie să trăiască fără soția lui, răpusă de Covid-19, și a decis să recurcă la un gest extrem. Vâlceanul și-a pus capăt zilelor la sfârșitul săptămânii trecute, în satul Modârceni, din Tomşani, o comună din apropierea oraşului Horezu.

Femeia de 46 de ani a murit din cauza unor complicații, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Gheorghe Ciudică, cunoscut în sat drept Gicanu, şi soția lui, Maricica, au fost înmormântați duminică, 18 octombrie. Femeia a murit la Spitalul din Sibiu. La scurt timp după ce a aflat cumplita veste, soțul ei a decis să-și pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în garaj. Tragedia din familia Ciudică a șocat întreaga comunitate.

"Erau nişte oameni extraordinari, deosebiţi, la locul lor, cumsecade, extrem de muncitori, cuminţi, cu gospodărie, el priceput la toate, ea o femeie tare bună şi frumoasă", au mărturisit localnicii pentru adevarul.ro.

Bărbatul nu a putut suporta pierderea soției. Acesta s-a spănzurat în garaj, în timp ce rudele pregăteau cele necesare pentru înmormântarea femeii.

"Acolo l-au găsit, spânzurat. Descoperirea i-a şocat pe toţi. Ştiau că îşi iubeşte foarte mult soţia, dar la aşa ceva nimeni nu s-a gândit. Deşi, el mai spusese că dacă Maricica lui moare de COVID, el nu vrea să mai trăiască", au spus apropiații familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net