Un bărbat din Timișoara a turnat benzină pe o vecină și i-a dat foc. Femeia a murit la spital

Ultima actualizare:

    Femeia este dusă de fiecare dată la spital, deși nu este bolnavăSursă foto: Arhivă Click!
Femeia este dusă de fiecare dată la spital, deși nu este bolnavăSursă foto: Arhivă Click!

Întâmplare șocantă în Timișoara! Un tânăr de 22 de ani a turnat benzină pe una dintre vecinele sale și a incendiat-o. Femeia a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu i-au putut salva viața.

O femeie din Timişoara a ajuns la spital cu arsuri pe 98 la sută din suprafaţa corpului după ce a fost incendiată de un vecin în vârstă de 22 de ani. În ciuda tuturor eforturilor depuse, medicii nu i-au putut salva viața. Incidentul a avut loc marţi, când femeia a ieşit din bloc arzând ca o torţă şi strigând că a incendiat-o un vecin.

Vecinii au spus despre femeie că ar avea probleme psihice, iar în trecut ar fi mai încercat să se sinucidă. Ancheta a scos, însă, la iveală că victima avea dreptate, fiind incendiată de un vecin care a turnat a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, folosind o brichetă.

Conform surselor Adevărul, în urma cercetărilor și a interogatoriului polițiștilor, tânărul a recunoscut comiterea faptei și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie anchetat pentru omor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net