Un bărbat din Prahova, mort din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 64

Ultima actualizare:

    Bilanțul a ajuns la 16 de morțiFoto: pixabay
Bilanțul a ajuns la 16 de morțiFoto: pixabay

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Prahova, a murit vineri (1 februarie) din cauza gripei, a anunțat Institutul Naţional de Sănătate Publică. Bărbatul nu era vaccinat și avea condiții medicale preeexistente.

Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 64. Ministerul Sănătăţii a declarat miercuri epidemie de gripă. De asemenea, transmis către toate spitalele din ţară recomandări suplimentare, odată cu declararea epidemiei de gripă, a informat Sorina Pintea, precizând că una dintre măsuri vizează accesul vizitatorilor „în mod real” în toate unităţile sanitare, în special în secţiile cu risc, potrivit Mediafax.

Anul trecut au fost 125 de decese în România

Sezonul gripal 2018-2019 a debutat mai devreme comparativ cu precedentul, motiv pentru care în România se înregistrează până la această dată mult mai multe decese comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

În sezonul gripal trecut au murit 125 de persoane în România.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net