Un bărbat din Olt și-a răpit soția de pe stradă, ajutat de un prieten. Amândoi au ajuns în arest

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Shutterstock
Sursă foto: Shutterstock

Un bărbat din Drăgănești a ajuns în arest după ce și-a luat cu forța soția de pe stradă cu gândul să o ducă la domiciliu împotriva voinței acesteia. Femeia plecase de acasă în urma bătăilor îndurate din partea soțului și nu mai voia să revină.

Bărbatul nu a acționat singur, ci împreună cu un amic. Cei doi au luat-o pur și simplu pe sus pe femeie, au băgat-o într-o mașină și duși au fost. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, de loc din comuna Șimnicu de Sus, era soția unuia dintre bărbați și please de la domiciliul acestuia din Drăgănești, din cauza violenței în familie, scrie adevarul.ro.

„La data de 9 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost luată cu forţa de pe stradă. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care din primele verificări au stabilit faptul că persoana în cauză este o tânără de 28 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, care în timp ce se afla pe stradă ar fi fost împinsă într-un autoturism, care ulterior şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti, cu sprijinul unor poliţişti din cadrul IPJ Olt, tânăra în cauză a fost localizată pe raza Municipiului Slatina, împreună cu un bărbat de 31 de ani şi un tânăr de 22 de ani. Cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea situaţiei de fapt“, a anunțat IPJ Dolj.

Bărbatul de 31 ani l-a folosit pe tânăr drept şofer în cadrul „operaţiunii“. Instanţa de judecată a dispus arestarea celor doi pentru 30 zile, aceştia fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi violenţă în familie.  

Citește și: 

Violența în familie. 800 de ordine de protecție, emise de polițiști într-o lună

Bătută frecvent de soț, nu are curajul să îl părăsească. Cazurile de violenţă în familie, mai frecvente de sărbători

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net