Un bărbat din Modelu, filmat în timp ce făcea sex cu o oaie. Polițiștii s-au sesizat din oficiu

Ultima actualizare:

    Un bărbat din Modelu a fost filmat în timp ce făcea sex cu o oaiefoto: Shutterstock
Un bărbat din Modelu a fost filmat în timp ce făcea sex cu o oaiefoto: Shutterstock

Poliţiştii din Modelu, Călărași, s-au sesizat din oficiu, ca urmare a postării pe o reţea socială a unui videoclip în care apare un bărbat, în timp ce ar fi întreţinut un raport sexual cu o oaie. În urma cercetărilor au fost identificate 6 persoane care au fost prezente la faţa locului.

Conform anchetatorilor, filmarea a fost realizată în vara anului 2019, fiind distribuită pe o reţea socială în cursul lunii octombrie 2020, transmite Adevărul. Totodată, s-a stabilit că oaia aparţinea unui bărbat ce era prezent în momentul comiterii faptei. Ulterior la sfârşitul anului 2019, aceasta fiind sacrificată pentru consum propriu.  

Polițiștii au deschis dosar penal pentru rănirea și schingiuirea animalelor

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din comuna Jegălia, judeţul Călărasi, iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecţia animalelor.

Faţă de un al doilea bărbat, în vârstă de 19 ani, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de instigarea la rănirea sau schingiuirea animalelor şi violarea vieţii private.  

Citește mai multe despre acest caz pe Adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net