Un bărbat din Iași s-a urcat pe stâlp și a amenințat că se aruncă! Centrul orașului a rămas fără curent

barbat-stalp-iasi.jpg

Bărbat urcat pe stâlp în centrul Iașiului
Bărbatul amenință că se va arunca în gol
Foto: ziaruldeiasi.ro
Citeste tot despre: 

Poliția din Iași este în alertă! Un tânăr s-a aruncat pe un stâlp, într-un cartier din oraș, și amenință că se aruncă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, salvarea, dar și mai mulți negociatori. În acest moment, centrul Iașiului a rămas fără curent, inclusiv semafoarele, deci circulația a fost dată peste cap.

UPDATE: După o oră de când s-a urcat pe stâlp, bărbatul a fost convins de negociatorii SAS să coboare.

Oamenii legii se tem că bărbatul se va electrocuta. Tânărul s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, iar autoritățile au decis să întrerupă curentul în zonă. Astfel, 2000 de oameni au rămas fără electricitate, potrivit ziaruldeiasi.ro. Spitalele Sfântul Spiridon și Infecțioase au trecut pe generatoare. 

Pompierii au desfăşurat o saltea gonflabilă

 

Bărbatul de aproximativ 40 de ani amenință că se va arunca în gol. Momentan nu se știe motivul pentru care bărbatul a apelat la acest gest disperat. 

„Deoarece acest bărbat fumează pe stâlp compania de electricitate a anunţat spitalul că poate opri curentul electric. Pentru un om pot suferi toţi ceilaţi pacienţI”, a declarat Diana Cimpoescu, coordonator SMURD-UPU Iași. Negociatorii de la SAS s-au urcat pe stâlp în încercarea de a negocia cu acesta.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1