Un bărbat din Gorj a fost ucis de albinele sale. Apicultorul purta costum de protecție

intepat_de_albine.jpg

Bărbatul a intrat în șoc anafilactic și nu a mai putut fi salvat de medici.
Foto: observatornews.ro
Citeste tot despre: 

Pasiunea unui bărbat din Gorj pentru apicultură s-a dovedit a-i aduce sfârșitul. Din motive încă necunoscute, acesta a fost atacat de propriile albine când a mers la stupi. Deși purta echipamentul de protecție, bărbatul a intrat în șoc anafilactic și nu a mai putut fi salvat.

Tragedia s-a petrecut în comuna Drăguțești, acolo unde locuiește bărbatul în vârstă de 64 de ani. În grădina gospodăriei, acesta avea în jur de 20 de stupi pe care îi îngrijea de ani de zile. Numai că, de data aceasta, după ce a petrecut mai mult timp printre albine, micile vietăți l-au atacat.

Bărbatul purta echipamentul de protecție, dar cu toate acestea albinele l-au înțepat. Simțind pericolul, gorjeanul a vrut să se întoarcă în gospodărie, dar nu a mai apucat. S-a prăbușit inert, pe o alee, scrie observatornews.ro. Intrase în şoc anafilactic.

Două echipaje de la Ambulanță și unul SMURD au ajuns la fața locului și au încercat să-l salveze pe bărbat. ”S-a intervenit pentru resuscitarea bărbatului și s-a solicitat un medic la fața locului. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse atât de către echipajul SMURD, cât și de echipajele din cadrul Serviciului de Ambulanță, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat”, a declarat Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj. 

 

Citește și: 

 

Șoferul unui microbuz a căzut de pe un pod din Ungheni, după ce a fost înțepat de albine. Bărbatul a murit la spital

 

Doi oameni au fost ucişi de albine în judeţul Buzău

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1