Un bărbat din Gorj a fost ucis de albinele sale. Apicultorul purta costum de protecție

Ultima actualizare:

    Bărbatul a intrat în șoc anafilactic și nu a mai putut fi salvat de medici.Foto: observatornews.ro
Bărbatul a intrat în șoc anafilactic și nu a mai putut fi salvat de medici.Foto: observatornews.ro

Pasiunea unui bărbat din Gorj pentru apicultură s-a dovedit a-i aduce sfârșitul. Din motive încă necunoscute, acesta a fost atacat de propriile albine când a mers la stupi. Deși purta echipamentul de protecție, bărbatul a intrat în șoc anafilactic și nu a mai putut fi salvat.

Tragedia s-a petrecut în comuna Drăguțești, acolo unde locuiește bărbatul în vârstă de 64 de ani. În grădina gospodăriei, acesta avea în jur de 20 de stupi pe care îi îngrijea de ani de zile. Numai că, de data aceasta, după ce a petrecut mai mult timp printre albine, micile vietăți l-au atacat.

Bărbatul purta echipamentul de protecție, dar cu toate acestea albinele l-au înțepat. Simțind pericolul, gorjeanul a vrut să se întoarcă în gospodărie, dar nu a mai apucat. S-a prăbușit inert, pe o alee, scrie observatornews.ro. Intrase în şoc anafilactic.

Două echipaje de la Ambulanță și unul SMURD au ajuns la fața locului și au încercat să-l salveze pe bărbat. ”S-a intervenit pentru resuscitarea bărbatului și s-a solicitat un medic la fața locului. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse atât de către echipajul SMURD, cât și de echipajele din cadrul Serviciului de Ambulanță, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat”, a declarat Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj. 

Citește și: 

Șoferul unui microbuz a căzut de pe un pod din Ungheni, după ce a fost înțepat de albine. Bărbatul a murit la spital

Doi oameni au fost ucişi de albine în judeţul Buzău

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net