Un bărbat din Galați s-a sinucis în faţa locuinței soţiei. Femeia nu i-a deschis pentru că ştia că e violent

Ultima actualizare:

    Foto: News.ro
Foto: News.ro

Un bărbat s-a sinucis, miercuri, în faţa apartamentului soţiei sale, în municipiul Galaţi, după ce s-a înjunghiat cu un cuţit. Femeia le-a povestit jandarmilor că i-a fost teamă să îi deschidă, pentru că ştia că are comportament violent, iar el i-a fi transmis că se omoară. Ea depusese acţiune de divorţ, iar bărbatul avea interdicţie de a se apropia de familie.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galaţi, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare în zona Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat, miercuri după-amiază, la o adresă din cartierul Micro 21, unde era semnalat un scandal în familie. 

 "Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în faţa uşii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuţit cu urme de sânge pe el. În acel moment jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă şi au trecut la efectuarea masajului cardiac. Totodată, a fost solicitată şi prezenţa echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi”, se arată în comunicatul citat de News.ro.

 Sursa citată menţionează că proprietara apartamentului în faţa căruia a fost găsit bărbatul le-a declarat jandarmilor că acesta este soţul său şi că ea a apelat la 112 să anunţe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în uşă să i se deschidă, ameninţând că se va sinucide dacă nu este primit în locuinţă. "Femeia a mai declarat că nu a crezut în niciun moment că soţul va recurge la acest gest şi nu a deschis uşa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acţiune de divorţ”, a mai transmis Jandarmeria Galaţi.

 Jandarmii au menţionat că bărbatul avea un ordin de protecţie şi primise interdicţia de a se apropia de familie. Bărbatul a fost dus la spital, unde a murit. Ancheta în acest caz este continuată de poliţişti.

Citește și:

Poliţia din Iaşi, în alertă după un apel disperat la 112: „Ajutor, ne omoară, ne omoară!”

Bărbat găsit mort pe bancheta unui taxi, lângă o pădure din Gorj!

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net