Un bărbat din Galaţi a exploatat sexual o minoră, timp de 9 luni! A racolat-o pe Facebook

fetita-plangand.jpg

Fetiță plângând
Fata de 16 ani a fost obligată să se prostitueze
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Caz șocant în Galați! Un bărbat racolat pe Facebook o fată de 16 ani, pe care a determinat-o să renunţe la şcoală, ulterior determinând-o să practice prostituţia în diferite locaţii. Fata era periodic bătută, fiindu-i restricţionate libertatea de comunicare şi mişcare.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a unui bărbat bănuit de trafic de minori. Pe 1 iunie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au făcut o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Galaţi, în apartamentul achiziţionat de inculpat cu sumele de bani obţinute din exploatarea victimei minore, în urma căreia au fost identificate şi ridicate suma de 5.200 lei, un cuţit cu lungimea lamei de aproximativ 20 cm şi alte probe.

Bărbatul a fost reținut

În cursul zilei de marţi, inculpatul va fi prezentat la Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

”În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în perioada august 2019 – 01.06.2020, inculpatul a recrutat pe aplicaţia Facebook, prin inducere în eroare cu utilizarea metodei “Loverboy”, o persoană vătămată minoră pe care, ulterior, a scos-o din mediul familial, a determinat-o să renunţe la şcoală, a transferat-o în municipiul Galaţi, unde adăpostit-o şi cazat-o în locaţii închiriate în regim hotelier şi, prin aplicarea de corecţii fizice periodice, prin constrângere psihică, profitând de starea psihică labilă şi de lipsa de şcolarizare a victimei, prin exercitarea controlului asupra libertăţii de mişcare şi comunicare, a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituţiei pe o perioadă de cel puţin nouă luni, obţinând un profit de peste 100.000 lei”, a transmis DIICOT, potrivit news.ro.

Loading...

Citește și