Un bărbat din Dâmbovița, reținut după ce și-ar fi violat copilul pe care-l are cu propria soră

barbat_viol_copil.jpg

un barbat a fost retinut sub acuzatia ca si-ar fi violat propriul copil
Un bărbat din Priboiu, Dâmbovița, a fost reținut pentru că și-ar fi violat copilul pe care-l are cu propria soră
foto: arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale documentează cazul unui bărbat bănuit că și-ar fi violat copilul pe care-l are cu propria soră. Infracțiunea a fost săvârșită în anul 2014, iar bărbatul a fost reținut miercuri pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 34 de ani, din Priboiu, bănuit de comiterea infracţiunii de viol.

Potrivit Poliţiei, în perioada ianuarie-iunie 2014, „prin constrângere şi profitând de imposbilitatea părţii vătămate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, bărbatul ar fi obligat un băiat minor, în vârstă de 8 ani, să întreţină raporturi sexuale cu el”.

Suspectul de viol a fost reținut pentru 24 de ore

Oamenii legii au stabilit că băiatul ar fi chiar copilul bărbatului acuzat de viol. Acesta s-ar fi născut în urma raporturilor sexuale pe care suspectul le-a întreţinut cu sora sa. „Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2004-2005, bănuitul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa (mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară. Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate”, precizează IPJ Dâmboviţa, citat de Adevarul.ro.

Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa cu propunere de arestare preventivă. „De asemenea, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au descins la locuinţa acestuia. În urma percheziţiei domiciliare, au fost ridicate mijloace materiale de probă, iar bănuitul a fost condus la sediul inspectoratului pentru audieri”, mai precizează IPJ Dâmboviţa.

 

Cazul Drasius: Tatăl care i-a facut singur dreptate fiicei batjocorite de un pedofil

O fetiță de 10 ani a născut un bebeluș de 2,5 kg. Cine este tatăl violator

Loading...

Citește și