Un bărbat din Bucureşti a violat 11 băieţi minori, în ultimii trei ani

Ultima actualizare:

    Minorii erau abuzaţi în parcuri (Foto: Arhivă)
Minorii erau abuzaţi în parcuri (Foto: Arhivă)

Bucureşteanul Iulian Spircu este acuzat de un mai puţin de 12 violuri şi acte sexuale cu minori. Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, victimele au fost abuzate sexual în perioada 2008 – 2011.

Copiii erau contactaţi prin intermediul site-urilor de socializare sau prin intermediul unora dintre victime. În total, procurorii au reuşit să identifice 11 victime cu care Iulian Spircu a întreţinut relaţii sexuale orale şi anale, informează Adevărul.

Băieţii erau ademeniţi cu sume de bani, telefoane mobile şi îmbrăcăminte, profitând de naivitatea victimelor. Magistraţii susţin că individul abuza de minori în parcuri, în toaletele centrelor comerciale din Bucureşti, în locuinţele minorilor atunci când părinţii erau plecaţi de acasă, dar şi în camere de hotel.

Se dădea drept om cu funcţie mare la o instituţie de stat

Victimele erau impresionate de către individ, care se lăuda cu studiile sale, dar şi cu faptul că ar fi deţinut o funcţie foarte importantă într-o instituţie de stat. În discuţiile cu minorii ce urmau să-i cadă victime, pedofilul le povestea întâlnirile şi experienţele cu băieţii abuzaţi anterior.

Procurorii susţin că individul îşi făcea planuri de răzbunare dacă minorii refuzau să continue relaţiile homosexuale. Procurorii l-au trimis în judecată pe Iulian Spircu, iar procesul acestuia urmează să înceapă la Tribunalul Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net