Un bărbat din Brașov și-a ucis soția și cei doi copii. Ce le-a spus polițiștilor

crima-in-bucuresti_1200x837-1024x714.jpg

Bărbatul și-a ucis soția și pe cei doi copii
foto: arhivă

Un bărbat de 43 de ani s-a prezentat, marți, 27 martie, la sediul IPJ Brașov și a declarat că și-a omorât soția și cei doi copii ai săi, o fată de 18 ani și un baiat de 13 ani. Bărbatul avea încă sânge pe haine când a ajuns în fața polițiștilor.

Polițiștii s-au deplasat la casa suspectului, iar autorul a fost reținut pentru omor, anunță Antena 3. Crima s-a petrecut pe strada Stejarului nr. 4a din Braşov, în zona blocurilor recent construite.

Deocamdată nu se cunoaște motivul exact pentru care bărbatul și-a ucis toată familia.

Potrivit informațiilor obținute de Antena 3, se pare că bărbatul ar fi avut o experiență religioasă la o mănăstire, în urmă cu câteva zile, după care a încercat să se sinucidă.

A mers acasă, a așteptat mai întâi să adoarmă soția și cei doi copii, după care a comis oribila faptă.

Loading...

Citește și

  • magdalena serban criminala

    Crima de la metrou, din 12 decembrie a îngrozit întreaga țară! O femeie, care din primele informații reiese că ar avea probleme psihice, a împins o fată de pe peron, pe șină, chiar în momentul în care trenul intra în stație. În urma tragediei, încă rămân câteva întrebări fără răspuns până în acest moment.

  • Doi liceeni, de 16 şi 18 ani, sunt autorii crimei din Călăraşi, care a îngrozit o ţară întreagă! Soţii Ion şi Violeta Constantin au fost înjunghiaţi pe 24 noiembrie, seara, de doi autostopişti pe care-i luaseră cu maşina pe Drumul Naţional 3, dintre Drajna şi Feteşti. Bărbatul a decedat, iar soţia sa a fost operată la spitalul din Călăraşi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1