Un bărbat din Botoșani și-a ucis iubita apoi a dormit cu cadavrul ei în pat timp de două zile!

Ultima actualizare:

    Agresorul a fost reținut inițial, dar apoi internat la PsihiatrieFoto: Pixabay
Agresorul a fost reținut inițial, dar apoi internat la PsihiatrieFoto: Pixabay

Un bărbat din comuna Santa Mare, județul Botoșani, a fost reținut de poliție la câteva zile după ce și-a omorât cu bestialitate iubita. Acesta le-a spus despre crima comisă vecinilor și mamei sale și, însă nimeni nu l-a crezut.

Bărbatul de 48 de ani și-a omorât în bătaie iubita chiar de ziua lui, iar timp de 2 zile a dormit în pat cu trupul neînsuflețit. Oribila crimă a avut loc în urmă cu o săptămână. 

O vecină a sunat la 112 pentru a alerta poliția. Criminalul le-a spus tuturor vecinilor că şi-a omorât concubina încă de marţi, însă nimeni nu l-a luat în serios. Ulterior, când a observat că femeia nu mai ieşea din casă de câteva zile, una dintre vecine a apelat serviciul 112. „I-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă”, a spus unul dintre vecinii bărbatului, potrivit monitorulbt.ro.

Agresorul a fost reținut inițial, dar apoi internat la Psihiatrie pentru a se stabili dacă a avut discernământ.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net