Un bărbat din Botoșani a murit de două ori. Prima dată a înviat după trei zile

Ultima actualizare:

    Bărbatul din Botoșani a murit și în urmă cu un an, dar a înviat a treia zi
Bărbatul din Botoșani a murit și în urmă cu un an, dar a înviat a treia zi

Un bărbat din Botoșani a avut o poveste incredibilă. După ce în urmă cu un an a murit și a înviat a treia zi, băgând spaimă în membrii familiei și vecini, când a murit de-a binelea familia nu știa dacă, într-adevăr, poate fi îngropat sau trebuie să mai aștepte. Ca să fie siguri, aceștia au apelat la ajutorul specialiștilor să le confirme decesul.

Povestea bătrânului a ieșit la iveală când acesta a decedat de-a binelea. Familia decedatului a chemat ambulanța pentru a-i acorda primul ajutor unui bărbat de 84 de ani, imobilizat la pat. Nu pare a fi nimic ieșit din comun, însă ceea ce i-a șocat pe medici a fost faptul că individul era mort de mai bine de 24 de ore.

Bineînțeles, medicii au cerut explicații despre cum a fost posibil ca bărbatul să fie decedat de ore bune și să nu se fi făcut nimic în acest sens. Explicațiile date au fost de-a dreptul șocante. Pe scurt, membrii familiei au vrut să aibă confirmarea unui specialist că bătrânul este mort și pot începe pregătirile îngropării sale, după ce mai trecuse printr-o experiență similară.

Familia avea un motiv întemeiat pentru faptul că au fost sceptici în ceea ce privește decesul bărbatului. În urmă cu un an, bătrânul mai murise o dată, după ce suferise un accident vascular, vecinii, prietenii și cunoștințele pregătind cele necesare înmormântării creștinești. L-au pus în sicriu, au chemat preotul și urma să fie dus la groapă, potrivit botoșeanul.ro.

Însă, experiența pe care a trăit-o atunci întreaga comunitate a fost de-a dreptul horror. Bătrânul a înviat a treia zi și a mai trăit de atunci un an de zile imobilizat la pat. Astfel, se înțelege de ce familia a așteptat 24 de ore până să anunțe autoritățile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net