Un bărbat din Bihor i-a crăpat capul soției cu o bâtă și i-a îngropat cadavrul pe malul Crișului Negru! Detalii șocante

Ultima actualizare:

    Cadavrul femeii a fost descoperit a doua ziFoto: Pixabay
Cadavrul femeii a fost descoperit a doua ziFoto: Pixabay

Crimă terifiantă în Bihor! . Un bărbat din Tinca i-a crăpat capul soţiei, după care a înfăşurat-o într-o pătură şi a îngropat cadavrul pe malul Crişului Negru. Oroarea a avut loc vineri (16 aprilie).

Cadavrul femeii a fost descoperit a doua zi, sâmbătă (17 aprilie). Criminalul a fost reţinut pentru 24 ore. Cadavrul a fost descoperit îngropat pe malul Crişului Negru, între Tinca și Belfir, având multiple lovituri la nivelul capului, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei. 

„Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul. Procurorul criminalist şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost aseară la faţa locului", a declarat pentru Bihoreanul prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican. Femeia  avea 56 ani și era mama a 9 copii.

"Presupusul autor, în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost reţinut, sâmbătă seara. Urmează să fie prezentat la instanţa de judecată de judecată cu propunere de arestare preventivă", a mai spus Vidican. 

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net