Un bărbat de 83 de ani a fost găsit mort într-o fântână. Era legat de găleți cu nisip

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă Click!
Foto: arhivă Click!

Un bătrân dispărut de anul trecut dintr-o localitate din Satu Mare a fost găsit decedat într-o fântână, legat de găleți cu nisip.

Bărbatul în vârstă de 83 de ani a fost găsit miercuri într-o fântână din localitatea Cămărzana. Avea legate găleți cu nisip de o mână și un picior, a declarat primarul localității pentru Agerpres. „Din datele pe care le avem până acum se confirmă că e un bătrân de 83 de ani dispărut în noiembrie anul trecut.

Era legat cu sfoară sau sârmă de un picior şi de o mână cu două găleţi de nisip. E crimă. Fântâna e în gospodăria unui alt cetăţean, era un puţ care nu se prea folosea, despre care ştia proprietarul şi nu foarte mulţi. Acum cercetează poliţia, se iau declaraţii”, a declarat primarul Florin Ionici.

Potrivit acestuia, deocamdată nu a fost nimeni reţinut. Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au precizat că sunt suspiciuni de omor. „În jurul orei 15:00 am fost sesizaţi despre faptul că într-o fântână din localitatea Cămărzana, a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin. În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că poliţiştii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei şi totodată pentru identificarea persoanei găsite decedată”, potrivit IPJ Satu Mare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net