Un bărbat care suferea de ciroză hepatică s-a sinucis aruncându-se de la etajul patru al SJU Buzău

Ultima actualizare:

    Bărbatul care s-a sinucis se internase de doar 24 de ore în spital
Bărbatul care s-a sinucis se internase de doar 24 de ore în spital

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care suferea de ciroză hepatică, s-a sinucis, miercuri dimineață (15 iulie), aruncându-se în gol de la etajul al patrulea al Spitalului Județean de Urgență Buzău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul, suferind de ciroză hepatică, se internase în spital, în cursul zilei de luni (13 iulie), pentru a-și trata boala şi, potrivit colegilor de salon, nu dădea semne că ar avea intenţia să se sinucidă.

"Era bine, își lua tratamentul, nu avea altfel de probleme. Nu l-am văzut supărat sau altceva. Aseară (nr. - marți) a vorbit la telefon până mai târziu cu o femeie, dar s-a culcat liniștit și nu ar fi dat de bănuit că va face așa ceva. Dimineață, s-a trezit, ne-a dat bună dimineața, a ieșit din salon și la câtva timp am auzit că s-a aruncat pe geam", a povestit unul dintre pacienții internați în același salon cu bărbatul care s-a aruncat în gol.

Din primele date a reieşit că bărbatul s-a trezit miercuri (16 iulie) puțin înainte de ora 6.00, a mers într-un salon învecinat, a deschis geamul și s-a aruncat în gol de la etajul al patrulea, prăbușindu-se la câțiva metri de intrarea în Unitatea de Primiri Urgențe, unde a murit pe loc

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net