Un bărbat băut a vrut să-și arunce locuința în aer! Cum au reușit polițiștii dâmbovițeni să-l împiedice pe individul care dăduse drumul la butelie

Ultima actualizare:

    Comisarul sef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești Foto: cronica-gesti.ro
Comisarul sef Alexandru Iorga, șeful Poliției Găești Foto: cronica-gesti.ro

La Găești nu e ca la Onești! Polițiștii din Găești au reușit să dejoace planul unui individ care amenința că se va omorî, aruncându-și locuința în aer.

Singur în casă și băut bine, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Petrești, județul Dâmbovița, a pus pe jar autoritățile și întreaga suflare din localitate. Forțe impresionante de poliție s-au mobilizat la fața locului, dar și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Însuși șeful Poliției Găești, comisar șef Alexandru Iorga, s-a deplasat la fața locului pentru a controla direct această misiune, scrie presa locală. 

Șeful Poliției Găești a intrat peste bărbat    

Individul amenința că își va arunca locuința în aer și părea destul de convingător. Chiar luase o butelie din gospodărie, se suise pe ea și spunea că a dat drumul la gaze. Din fericire, bărbatul nu și-a dus planul la bun sfârșit, întrucât șeful Poliției Găești a decis să intre în casă în forță. Deși și-a pus viața în pericol, comisarul șef Iorga a încheiat misiunea cu succes. A reușit să-l oprească la timp pe individ, pătrunzând în casă chiar când acesta se pregătea să aprindă bricheta.   

Astfel, bărbatul recalcitrant a fost imobilizat de oamenii legii. El a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital, pentru investigații, urmând sa se stabilească împrejurările în care s-a ajuns aici.  

Citește și: 

Dâmbovița. Bărbat drogat, fără permis, fugărit în chiloți de polițiști

Doi poliţişti din Dâmbovița, agresaţi cu o coasă. ”Ministrul Vela ne spune că totul e sub control”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net