Un bărbat din Constanța a anunţat Poliţia că soţia sa a murit în somn. Anchetatorii au găsit urme de violență pe cadavrul femeii

politia-nu-treceti.jpg

Politia nu treceti
Foto: Arhiva Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Caz șocant în Constanța! Un bărbat a anunţat Poliţia că soţia sa a murit în timp ce dormea, dar anchetatorii au găst pe trupul femeii multiple urme de violenţă. Bărbatul se află în custodia Paliţiei, fiind audiat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi, luni, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soţia sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuinţa comună din comuna Tortoman.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuinţă a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsufleţit au fost constatate urme vizibile de violenţă pe cap, trunchi şi membre. Menţionăm faptul că bărbatul se află în custodia Poliţiei”, a transmis IPJ Constanţa, potrivit news.ro.

La locul faptei s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, precum şi criminalişti, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, rănile de pe corpul femeii ar fi fost cauzate cu o coadă de mătură.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5