Un băiețel de 5 ani a murit după ce un copac a căzut peste cortul în care se afla, la un festival

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Coșmar pentru o mamă o mamă cu doi copii în comuna Lunca Bradului, din Mureș, la Festivalul Artelor si Prieteniei Ilva Fest, unde un copac a căzut peste cortul în care se aflau. La fața locului s-au deplasat imediat pompierii militari de la punctul de lucru din Deda, SMURD Deda și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Din nefericire, un băiețel de aproximativ cinci ani a murit din cauza rănilor severe.

Cei doi copii erau cu mama lor la picnic, într-o zonă în care se aflau aproximativ 15 corturi, atunci când a lovit furtuna. Femeia s-a adăpostit cu micuții în cort, însă un copac a picat peste ei, potrivit observatornews.ro.

Medicul care s-a deplasat la fața locului a constatat că sunt trei victime - o persoană de sex feminin, de aproximativ 34 de ani, cu fractură la umăr, preluată de ambulanța SAJ, o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism cranio-cerebral și de sold, conștientă, preluată de ambulanță SMURD, și un băiat de aproximativ 5 ani, surprins sub copac, cu traumatism cranio-cerebral deschis. Din nefericire, acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net