Un băiat de bani gata, numit prefect al judeţului Vaslui!

Ultima actualizare:

    Eduard Popica, ditamai prefectulFoto: Facebook / Eduard Popica
Eduard Popica, ditamai prefectulFoto: Facebook / Eduard Popica

PSD loveşte din nou! Premierul Sorin Grindeanu l-a numit miercuri în funcţia de prefect al judeţului Vaslui pe Eduard Popica, cunoscut pe plan local drept un băiat de bani gata, fără experienţă în administraţie. Tânărul de 33 de ani este ginerele lui Emil Savin, regele local al asfaltului.

Numele lui Eduard Popica a fost vehiculat de mai multe săptămâni ca fiind posibil prefect de Vaslui. El e absolvent de studii juridice şi îl înlocuieşte în funcţia de prefect pe Isabel Bogdan. ”Domnul Popica Eduard Andrei este noul prefect al judeţului Vaslui, care exercită această funcţie cu caracter temporar prin detaşare, în condiţiile legii”, a anunţat Alina Petrescu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

A fost consilier juridic

Prefectul scos din joben nu a deţinut nici o funcţie publică de conducere până acum, activitatea sa profesională fiind una limitată şi direct legată de apartenenţa politică. Şi-a făcut intrarea în administraţia publică în 2013, când a fost angajat consilier juridic în cadrul Consiliului Judeţean Vaslui. Până atunci, Popica a administrat o societate care deţine un post de radio în Vaslui. În 2014, el a fost numit director al Cancelariei prefectului, funcţie pe care a deţinut-o până în februarie 2016, când prefectul Andrei Puică a fost schimbat din post. După plecarea de la Prefectura Vaslui, Popica a revenit pe postul de consilier juridic din cadrul Consilului Judeţean Vaslui.


    Tânărul de 33 de ani, un ginere cu greutateFoto: Facebook / Eduard Popica
Tânărul de 33 de ani, un ginere cu greutateFoto: Facebook / Eduard Popica

Surse din cadrul instituţiei au declarat pentru adevarul.ro că nu puţine au fost situaţiile când acesta era sunat să vină de acasă la serviciu, ”pentru a mai fi văzut în instituţie” de ceilalţi angajaţi. Pe 15 mai, Popica şi-a anunţat demisia din CJ Vaslui, după ce a promovat concursul organizat de Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, pentru ocuparea unui post de consilier asistent.

Adrian Minune, invitat special


    Manelistul Adrian Minune i-a ţinut în priză pe nuntaşi
Manelistul Adrian Minune i-a ţinut în priză pe nuntaşi

În ciuda veniturilor modeste, consemnate în declaraţiile de avere, Eduard Popica epatează prin vacanţe exotice şi produse de lux.  Membru activ în PSD, el are relaţii strânse cu „greii“ din Vaslui ai partidului. În iunie 2016, când s-a căsătorit cu fiica omului de afaceri Emil Savin, a fost cununat de deputatul Adrian Solomon. La nunta lui Eduard Popica, invitatul special a fost manelistul Adrian Minune.

Vezi mai multe imagini pe adevaraul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net