Un băiat de 21 de ani din Argeș l-a ucis pe criminalul bunicului său, în propria sa curte!

crima-arges.jpg

Un sătean a fost ucis cu bestialitate şi lăsat în curtea casei, într-o baltă de sânge
Foto: observatornews.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte, după această deviză pare să fi procedat un tânăr de 21 de ani din Argeș care a vrut să își facă dreptate cu propriile mâini, luni, 26 iulie. El a vrut să răzbune moartea bunicului său, ucis în urmă cu 10 ani. După o ceartă cumplită, l-a lovit puternic în cap pe bătrânul care-i curmase viaţa bunicului său şi l-a lăsat fără suflare în curtea casei. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit după ore bune, de vecini.

Localnicii comunei Vedea sunt în stare de şoc. "Acum câţiva ani de zile, mortul l-a omorât pe bunicul acestuia şi a zis că se răzbună. Nu îl iartă până nu îl omoară", a spus un vecin, potrivit observatornews.ro.  Bătrânul ar mai fi fost bătut crunt de călăul său: "Ştiu că l-au mai bătut o dată. L-au târât cu cureaua aici, în şant. Eu ce am auzit aseară – că a fost nepotul său aici şi astăzi. Altul nu avea cine".

Pe lângă moartea bunicului, mărul discordiei ar mai fi fost bucată de pământ iar de aici a pornit și scandalul de luni seară (26 iulie). 

Este vizată o persoană de cercetări, cel în cauză fiind un tânăr de 21 de ani din Bucureşti, care la acest moment se află în custodia poliţiştilor", spune Florin Popa, IPJ Argeş.

Criminalul ar fi consumator de substante interzise, mai spun vecinii. El urmează să fie să fie audiat de poliţiştii din Piteşti, iar dacă va fi găsit vinovat, va petrece mulţi ani în spatele gratiilor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul