Un avion utilitar care zbura la înălţime joasă a lovit un camion!

avion1.jpg

Avion utilitar, camion, accident, galati, baleni
Avionul utilitar a acroşat bena unui camion şi a aterizat forţat pe câmp
Foto: ISU Galaţi

Accident bizar, miercuri, în judeţul Galaţi! Un avion utilitar de mici dimensiuni, folosit pentru stropirea culturilor agricole, a aterizat forţat pe un câmp din apropierea comunei Băleni, miercuri după-amiază, după ce a acroşat un camion.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, cei doi ocupanţi ai avionului au reuşit să iasă singuri din aparat şi prezintă câteva arsuri, care nu le pun viaţa în pericol. Coliziunea dintre avion şi camion s-a produs din cauza unei erori de pilotaj, dar nu este exclusă nici varianta unei defecţiuni.

avion2.jpg

Avion utilitar, camion, accident, aterizare fortata
Pompierii au stins flăcările care cuprinseseră epava avionului
Foto: ISU Galaţi

Aterizarea forţată a avut loc în jurul orei 14,15. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de stingere a incendiilor, întrucât un lan de grâu din apropiere a luat foc, imediat după aterizarea forţată, dar şi două ambulanţe. De asemenea, a fost alertat si elicopterul SMURD.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

 

Loading...

Citește și

  • Unii îşi cumpără maşini puternice, pentru că vor să fie stăpânii şoselelor, alţii îşi iau motociclete rapide pentru a simţi libertatea pe drumuri. Însă, de puţin timp, în Timişoara, a apărut o nouă categorie de „vitezomani”: cei din ceruri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1