Un autoturisim a izbucnit în flăcări în apropiere de Fetești. Circulația în zonă este îngreunată

incendiu-isu.jpg

Circulaţie îngreunată pe sensul către Bucureşti al A2, din cauza unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe banda de urgenţă
Foto: ISU Dobrogea

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Centrul Infotrafic anunţă că traficul este îngreunat, duminică după-amiază, pe sensul spre Bucureşti al autostrăzii A2, în apropierea localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, după ce un incendiu a izbucnit la un autoturism aflat pe banda de urgenţă, iar pompierii au intervenit pentru stingerea acestuia.

Persoanele din maşină nu sunt rănite și au reușit să iasă singure. Valorile de trafic sunt ridicate pe sensul spre Capitală al A2, iar în zona unde a avut loc incendiul s-au format coloană de maşini. 

Un autoturism a izbucnit în flăcări

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 152+500 de metri, în apropierea localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, a izbucnit un incendiu la un autoturism ce se află pe banda de urgenţă. Potrivit informării transmise de ISU Dobrogea, incendiul s-a produs până în zona podului de la Fetești.

Traficul rutier a fost oprit pe sensul către Bucureşti, iar pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului. „Traficul se desfăşoară îngreunat, formându-se coloană de autovehicule între kilometrii 152-155", a a unţat ulterior sursa citată.

Pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti, şoferii care se întorc de pe litoral sunt sfătuiţi să folosească rutele alternative.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul