Un autocar plin cu copii din Belarus s-a răsturnat la Suceava. 16 copii şi un adult, răniți

autocar rasturnat accident suceava.jpg

autocar rasturnat accident suceava
În autocarul care s-a răsturnat în județul Suceava, pe E85, se aflau 43 de copii şi şapte adulţi
FOTO: adevarul.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un autocar plin cu copii din Belarus s-a răsturnat în această duminică seară, în jurul orei 21.30, seară la Dănila, în judeţul Suceava. Din primele informaţii nu ar exista persoane rănite grav.

Un accident ce putea avea urmări grave s-a produs duminică seară, în jurul orei 21.30, în localitatea Dănila din judeţul Suceava, scrie adevarul.ro.

Autocarul era plin cu copii din Belarus şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe raza localităţii Dănila. Din primele informaţii nu ar fi persoane grav rănite. În autocar se aflau 50 de persoane, 43 de copii şi şapte adulţi. Opt copii au primit îngrijiri medicale, cu toţii având răni uşoare.

Până la urmă la spital au ajuns 14 copii şi un adult. La nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care implică suplimentarea echipajelor medicale. La locul indicat au fost trimise o descarcarare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Primăria localităţii Dărmăneşti a pus la dispoziţie două microbuze pentru transportul celorlalte persoane la o cabană din localitatea Călineşti. Un medic îi va însoţi pentru monitorizarea stării acestora.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5