Un autocar în care se aflau 44 de pasageri, mistuit de flăcări pe A1. Pasagerii au fost evacuați la timp

Ultima actualizare:

    Autocarul a ars în întregime Sursă foto: Știrile PROTV
Autocarul a ars în întregime Sursă foto: Știrile PROTV

În jurul orei 5:00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe Autostrada A1, km 276 pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta cca 44 de pasageri.

La faţa locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă precum şi 1 echipaj SMURD. La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregului autocar. Pasagerii au părăsit autocarul și nimeni nu a fost rănit. 

În urma incendiului, produs de un scurtcircuit electric, autocarul a ars în totalutate. A fost salvata remorca acestuia, care conținea bagajele pasagerilor. 

“Incendiu autocar pe autostrada A1, km 276, sensul de mers Sebeş - Sibiu, fără victime. În jurul orei 5,00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe autostrada A1, km 276, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta circa 44 de pasageri. La faţa locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Potrivit primelor informații, autocarul se întorcea din Franța. “La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul. A ars autocarul în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca acestuia, care conţinea bagajele pasagerilor. Din informaţiile primite de la faţa locului, autocarul se întorcea din Franţa”, a precizat Alina Voina.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net