Un asistent maternal a fost găsit spânzurat

Ultima actualizare:

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, trupul neînsufleţit al asistentului maternal a fost găsit ieri de un vecin, acesta din urmă fiind cel care a sunat la 112. În urma primelor cercetări, anchetatorii presupun că ar fi vorba despre o sinucidere, deşi bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio.

„În urma examinării cadavrului, nu au fost constatate urme de violenţă specifice vreunei infracţiuni. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal de Urgenţă Bârlad, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au decis ca micuţul care era în îngrijirea asistentului maternal să rămână sub tutela soţiei bărbatului.

Află AICI mai multe!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net