Un apropiat al şefului Spitalului de Arşi: «Preţurile au fost stabilite de fostul manager»

Ultima actualizare:

    Vitalie Stan
Vitalie Stan

Medicii arestaţi în dosarul “Şpagă pentru silicoane”, aşteaptă liniştiţi continuarea anchetei în cazul lor. Miercuri urmează să se prezinte la audieri încă 29 de persoane citate, printre ele numărându-se şi anumite persoane publice. Anchetatorii au declarat că în perioada imediat următoare, în acest dosar, vor apărea mari surprize.

O persoană foarte apropiată medicului Vitalie Stan, a vorbit cu ziarulring.ro, despre cum se simte acesta în această perioadă şi cum a fost afectat de tot acest scandal.

“Tot ce s-a întâmplat este ca un coşmar pentru familia doctorului Stan. Ştiu că operaţiile estetice se făceau legal, cu plată. Exista o taxă pentru acoperirea costurilor. El este un om foarte corect, la fel şi doctorul Nicolae Antohi. Sunt profesionişti în domeniul lor şi nu ar face aşa ceva. Datorită doctorului Stan spitalul arată bine acum, a fost renovat şi dotat. Niciodată nu a fost cazul ca pacienţii să fie trimişi la farmacie să-şi cumpere pansamente şi medicamente”.

Sursa a vorbit şi despre cum se simte acesta în arest: “L-am vizitat în arest. Era îngrijorat pentru familia lui, pentru felul în care părinţii, apropiaţii percep situaţia asta. Toţi sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat. Doctorul Vitalie Stan nu este un criminal. Este un tip inteligent care a ajuns pe poziţia de manager pentru că a muncit foarte mult. (...) Ştiu că toate convorbirile telefonice ale lui şi ale apropiaţilor au fost ascultate. Probabil că şi acum continuă monitorizarea”.

Referitor la acuzaţiile aduse medicului, persoana apropiată lui Vitalie Stan , a declarat: “Niciun ban din ceea ce plăteau pacientele care beneficiau de operaţii estetice nu a intrat în buzunarele medicilor. Tarifele sunt stabilite de fostul manager. Cealaltă conducere, de dinaintea doctorului Stan, le-a stabilit. Se plătea impozit pentru aceşti bani. Totul era legal”.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net