Un angajat al Penitenciarului Mărgineni şi un angajat de la Penitenciarul Deva, confirmaţi cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Un angajat al Penitenciarului Mărgineni şi un angajat de la Penitenciarul Deva au confirmaţi cu coronavirus. Cei doi lucrau în sectorul operativ, dar au purtat echipament de protecţie.

”Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Mărgineni şi un angajat al Penitenciarului Deva au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţiştii de penitenciare au exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecţie”, a transmis, duminică, Administraţia NAţională a Penitenciarelor.

Sursa citată a prezicat că, din primele verificări, în niciuna dintre cele două unităţi penitenciare, nu a fost identificată simptomatologie specifică COVID-19 în rândul deţinuţilor, aceştia fiind monitorizaţi de către personalul medical.

”Angajaţii identificaţi contacţi au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu. Totodată, spaţiile de lucru au fost dezinfectate. În continuare, se aplică recomandările Direcţiilor de Sănătate Publică competente şi metodologia de intervenţie a sistemului penitenciar”, a mai transmis ANP.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net