Un adolescent din Dâmbovița a fugit de acasă și a anuntat că se sinucide. Ce s-a întâmplat cu minorul de 15 ani

poza_disparut_1.jpg

Adolescentul Georgian Atanasie
Georgian Atanasie, adolescentul care a fugit de acasă după ce a cheltuit 2000 de lei din banii părinților
Foto: kanald.ro
Citeste tot despre: 

30 de ore de panică în Pietroșița, o localitate din Dâmbovița. Un adolescent de 15 ani a plecat marți de acasă și a lăsat un bilet că se sinucide pentru că a pierdut 2000 de lei la jocuri online. Sute de oameni l-au căutat iar minorul a fost găsit în cele din urmă de un trecător. Click! prezintă filmul zilelor pe care nu le va uita nimeni din Pietroșița.

În comuna Pietroșița, aflată la nouă kilometric de Fieni toată lumea îi știe pe șoții Atanasie, Georgiana și Valentin. Așa că necazul prin care au trecut începând de marți, i-a afectat pe mulți dintre cei 3170 de locuitori. Marți, 29 septembrie era o zi ca oricare alta. Soții Atanasie s-au dus la cumpărături, au umplut sacoșele liniștiți că au pe card 2000 de lei. Când au ajuns la casa de marcat, surpriză: cardul gol. S-au dus val-vârtej la bancă, siguri că au fost prădați. Acolo au avut parte de o mare surpriză: majoritatea banilor au fost cheltuiți pe un joc online. Imediat l-au întrebat pe Georgian, băiatul lor de 15 ani dacă știe ceva. Urmarea?

 

Adolescentul a fugit de acasă după ce a fost întrebat de dispariția a 2000 de lei

 

În loc să răspundă părinților dacă știe ceva de dispariția celor 2000 de lei de pe card, Georgian a spus că se gândește și a plecat de acasă. În urma sa, a lăsat un bilet, găsit de părinți și în care spunea că se va sinucide dar nu spunea motivul. Speriați părinții au uitat de pagubă și au intrat în panică. Au alertat autoritățile și în sat s-a dat alarma.

 

Autoritățile și sătenii au făcut potere pentru găsirea adolescentului

 

Zeci de poliţişti, jandarmi, dar şi localnici, au luat la puricat împrejurimile, în cautarea băiatului. S-au organizat potere ca pe vremuri, primarul a chemat ca la mari încercări toată comuna să iasă în stradă să perie toată zona. La căutări a participat aproape toată suflarea din Pietroșița, de la copii la bătrâni. Toți s-au mobilizat, nimeni nu a stat deoparte. La fața locului au fost aduși și doi câini de urmă iar autoritățile au sperat să îl găsească cât mai repede, înainte să se producă nenorocirea, căci copilul amenințase că își va lua viața.  

 

Ce s-a întâmplat cu adolescentul fugit de acasă

 

După 30 de ore de la dispariție, miercuri spre seară, un localnic a dat vestea cea mare: Georgian este teafăr și este la mine acasă.“L-am recunoscut, l-am întrebat ce face, l-am întrebat dacă vrea să meargă cu noi acasă, a zis da, l-am, urcat în mașină, am venit înspre casă, între timp am anunțat primarul, familia, poliția și după aceea s-au dus acasă”a povestit pentru știrileprotv Sile, bărbatul care l-a găsit. Părinții lui Georgian au răsuflat ușurați atunci când copilul lor a fost găsit de doi bărbați, într-o localitate din apropiere. Ei au promis chiar că nu îl vor mai întreba nimic pe adolescent depsre banii dispăruți.

 

Citiți și

 

Copilul dispărut din Focșani a fost răpit de un pedofil. Infractorul a fost reţinut

 

Copil de 8 ani dat dispărut, găsit mort în mașina tatălui. Băiețelul a fost înjunghiat

Loading...

Citește și

  • O familie este îngrijorată că nu şi-ar mai putea vedea vreodată copilul de 16 ani. Maria Harhătă, o elevă de clasa a zecea din Hunedoara este căutată de trei săptămâni, iar mama ei, Daniela, ei susţine că a fugit de acasă pentru a se alătura grupării MISA.

  • Un taximetrist de 59 de ani de la o firmă din Galaţi este dat dispărut după ce, luni seara, a transportat trei bărbaţi în afara oraşului, până în comuna Cudalbi. Colegii săi au spus că, după aproximativ două ore, n-au mai reuşit să-l contacteze prin staţie, iar telefonul său mobil fusese închis. De atunci, nu se mai ştie nimic despre el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1