Uluitor! Un bărbat din Iași a răpit de pe stradă un băiețel de 9 ani și l-a bătut pentru că i-a supărat fiica

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Scene uluitoare la Iași! Tatăl unei fetițe a luat un băiețel de 9 ani de pe stradă și i-a aplicat o corecție, drept răzbunare că i-a supărat copila. Acum, bărbatul în vârstă de 27 de ani a ajuns în spatele gratiilor.

Practic, Marcel Constantin Lepădatu l-a răpit de pe stradă, l-a băgat în mașină și a mers o jumătate de kilometru distanță de casa copilului. După ce l-a bătut, l-a lăsat plângând în locul respectiv și a plecat. Copilul a ajuns acasă foarte speriat, iar mama lui a anunțat autoritățile. Aceasta este povestea pe scurt a ceea ce s-a petrecut pe 18 august, în comuna Mironeasa, scrie bzi.ro.

În seara respectivă, puștiul bătut a ajuns acasă plângând și foarte speriat. I-a povestit mamei sale tot ce îndurase. Când a auzit povestea, femeia a sunat la 112, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și lipsire de libertate.

Bărbatul a ajuns în arest   

Polițiștii l-au identificat foarte repede pe bărbatul care și-a făcut dreptate singur. „La data de 19 august, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ciurea au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 27 de ani, cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 18 august a.c., acesta ar fi lipsit de libertate un minor, pe care l-ar fi luat în autoturism pe o distanță de aproximativ 500 de metri, pe raza comunei Mironeasa. Ulterior, l-ar fi coborât pe minor din autoturism și l-ar fi lovit. La data de 21 august a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Cercetările continuă”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Marcel Constantin Lepădatu a ajuns în arest și, dacă va fi găsit vinovat, riscă să petreacă după gratii câțiva ani. 

Citește și: 

Terifiant! Băiețel bătut crunt de tatăl său medic. ”Ajută-mă, mama! Mă doare și când respir”

Incredibil! Băiat de 13 ani din Prahova, bătut până la leșin de mama unui copil de 8 ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net