Ultimele imagini cu Iulian Bițică în viață! Copilul a căzut într-un bazin de colectare din Constanța

iulian-alexandru-bitica.jpg

Iulian Alexandru Bitica
Iulian Alexandru Bitica avea opt anisori
Foto: Observatorul Prahovean
Citeste tot despre: 

Durere fără margini pentru o familie din Constanța! Iulian Alexandru Bițică, dat dispărut la sfârșitul săptămânii trecut, a fost găsit vineri dimineață (8 octombrie) într-un bazin de colectare al unor firme de porci.

Copilul de 8 ani a fost dat dispărut pe 2 noiembrie. Băiețelul s-a înecat într-un bazin de colectare, iar trupul lui a fost observat plutind pe suprafața apei. El a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului, potrivit stirileprotv.ro.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi la sfârșitul săptămânii trecute, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au verificat canale de irigaţii, bazine şi fose de dejecţie, iar poliţiştii au verificat sistemul de supraveghere video (40 de camere), cu ajutorul căruia prezenţa copilului a fost constatată la un anumit moment al zilei, într-un anumit loc.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1