Ultimele date despre răniţii din Colectiv

incendiu-club-colectiv-andreea-tanase.jpg

club colectiv raniti catalin scanteia
Răniții care au stat mai puțin de o lună în spital sunt nevoiți să dea banii înapoi statului
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

La mai bine de două săptămâni de la tragedia din Colectiv, medicii sunt încă în alertă. În spitalele din Capitală se află internaţi 62 de răniţi, 14 dintre aceştia fiind în stare critică şi gravă.

Bilanțul crunt al tragediei de la Colectiv a ajuns vineri la 55 de morți, după ce o tânără transferată la o unitate sanitară din Germania a pierdut lupta pentru viață. Loredana Dărescu a fost transferată la începutul săptămânii, însă medicii germani nu au mai putut face nimic pentru ea. Ministerul Sănătăţii a comunicat, duminică, faptul că în spitalele bucureştene se află internaţi 62 de răniţi în incendiul de la Club Colectiv, 14 dintre aceştia fiind în stare critică şi gravă. Totodată, 37 de persoane au fost transferate la spitale din străinătate. Pacienţii de la secţia ATI de la Bagdasar-Arseni au o stare "ameliorată", în timp ce la Floreasca trei dintre pacienţi au în continuare o stare foarte gravă.

Loading...

Citește și

 • victime club colectiv

  Din păcate, vineri (13 noiembrie), bilanțul crunt al tragediei de la Colectiv a ajuns la 55 de morți, după ce o tânără transferată la o unitate sanitară din Germania a pierdut lupta pentru viață. Loredana Dărescu a fost transferată la începutul săptămânii, la 10 noiembrie, însă medicii germani nu au mai putut face nimic pentru ea.

 • colectiv

  Vineri (13 noiembrie) bilanțul crunt al tragediei de la Colectiv a ajuns la 55 de morți. O tânără internată într-o clinică din Germania și-a pierdut viața. În prezent, potrivit Ministerului Sănătății, 14 pacienți sunt în continuare în stare gravă sau critică. Totodată, nu au mai fost anunțate alte transferuri la unitățile sanitare de peste hotare.

 • straini decedati in clubul colectiv

  53 de oameni au murit în urma tragediei care a zgudit întreaga Românie. Printre victime, se află şi doi străini decedaţi în incendiul din clubul Colectiv: Ayberk Manci, un turc şi Tullia Ciotola, o italiancă. Cei doi au pierdut lupta cu moartea, deşi medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva.

 • victime colectiv incendiu morti

  Miercuri (11 noiembrie), bilanţul crunt al tragediei de la Club Colectiv a ajuns la 50 de morţi. Vlăduţ Roberto Andy a murit chiar de ziua lui. Tânărul ar fi împlinit 19 ani în această zi. Era internat la un spital din Chelmsford, în Marea Britanie. Băiatul avea arsuri de gradul II şi III, pe 60 la sută din suprafaţa corpului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1