Ultimele cuvinte ale lui Vadim Tudor: "Mamă, vin la tine"

Ultima actualizare:

    Corneliu Vadim Tudor a fost dus de fiica lui Lidia şi soţia Doina la spital luniFoto: Adevarul
Corneliu Vadim Tudor a fost dus de fiica lui Lidia şi soţia Doina la spital luniFoto: Adevarul

Una dintre cele două fiice ale lui Vadim Tudor, Jeni, a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa tatălui său. Ea a spus că, aflat în maşină înspre spital, Vadim Tudor şi-a presimţit moartea.

Jeni Tudor, fiica cea mică a lui Vadim Tudor, a povestit că tatăl ei a sunat singur ambulanţa, dar a fost nevoit să meagră la spital cu maşina privată. Alături de el s-au aflat fiica cea mare, Lidia şi soţia sa, Doina. Atunci, el le-a spus "Asta e ultima mea zi, mamă, vin la tine". 

Fata cea mică a lui Vadim a mai dezvăluit că, după primul stop cardiac făcut cum a ajuns la spital, fostul senator a mai făcut alte 22 de infarcte. 

"La spital ţipa pentru că nu avea aer. În 2 sau 3 ore a făcut 22 de stopuri cardiace". 

Jeni a recunoscut că cele trei sunt distruse de durere, mai ales văduva lui Vadim Tudor. În plus, ele trebuie să vadă ce vor face acum pentru a se descurca cu banii, mai ales că tatăl ei avea datorii. 

"O să mai fim multă vreme de acum încolo în stare de şoc. El nu avea discuţii de acest gen cu noi, era un om foarte mândru, nu vorbea despre sănătatea lui cu noi. Mama e distrusă, stă doar lângă el. Nu ştim cum o să ne descurcăm, o să vedem când se termină înmormânarea. Ne-a lăsat efectiv singure. O să vedem ce putem să facem ca să supravieţuim şi să păstrăm şi căţeluşii", a mai adăugat Jeni, la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net