Ultimele cuvinte ale lui Vadim Tudor: "Mamă, vin la tine"

corneliu-vadim-tudor-adevarul.jpg

corneliu vadim tudor
Corneliu Vadim Tudor a fost dus de fiica lui Lidia şi soţia Doina la spital luni
Foto: Adevarul

Una dintre cele două fiice ale lui Vadim Tudor, Jeni, a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa tatălui său. Ea a spus că, aflat în maşină înspre spital, Vadim Tudor şi-a presimţit moartea.

Jeni Tudor, fiica cea mică a lui Vadim Tudor, a povestit că tatăl ei a sunat singur ambulanţa, dar a fost nevoit să meagră la spital cu maşina privată. Alături de el s-au aflat fiica cea mare, Lidia şi soţia sa, Doina. Atunci, el le-a spus "Asta e ultima mea zi, mamă, vin la tine". 

Fata cea mică a lui Vadim a mai dezvăluit că, după primul stop cardiac făcut cum a ajuns la spital, fostul senator a mai făcut alte 22 de infarcte. 

"La spital ţipa pentru că nu avea aer. În 2 sau 3 ore a făcut 22 de stopuri cardiace". 

Jeni a recunoscut că cele trei sunt distruse de durere, mai ales văduva lui Vadim Tudor. În plus, ele trebuie să vadă ce vor face acum pentru a se descurca cu banii, mai ales că tatăl ei avea datorii. 

"O să mai fim multă vreme de acum încolo în stare de şoc. El nu avea discuţii de acest gen cu noi, era un om foarte mândru, nu vorbea despre sănătatea lui cu noi. Mama e distrusă, stă doar lângă el. Nu ştim cum o să ne descurcăm, o să vedem când se termină înmormânarea. Ne-a lăsat efectiv singure. O să vedem ce putem să facem ca să supravieţuim şi să păstrăm şi căţeluşii", a mai adăugat Jeni, la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. 

Loading...

Citește și

 • doina

  Văduva lui Corneliu Vadim Tudor a depus trupul neînsufleţit al fostului senator în dupa-amiază zilei de marţi la Biserica Sf. Gheorghe Nou din centrul Capitalei pentru ca doritorii să-i poată aduce un ultim omagiu.

 • corneliu vadim tudor cauza decesului

  Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni (14 septembrie), la ora 18.30, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Cauza decesului lui Corneliu Vadim Tudor, după cum afirmă surse medicale citate de Antena 3, a fost un infarct.

 • vadim tudor deces poezie

  Pe pagina de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor a fost redistribuit un “poem inedit”, publicat cu câteva zile în urmă, intitulat “Ultima cafea”.

 • priveghi corneliu vadim tudor

  „Tribunul” a murit luni, 14 septembrie, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, din Capitală. Corneliu Vadim Tudor avea 65 de ani. Cei care vor să îi ofer un ultim omagiu fondatorului Partidul România Mare au ocazia marți (15 septembrie).

 • corneliu vadim tudor a murit

  Corneliu Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor cu scandalurile dintre ei. La ultima întâlnire a tribunului cu mama Oanei Zăvoranu s-a întâmplat ceva care a fost prea puțin luat în seamă la vremea respectivă. Vadim și Marioara s-au luat de mână, iar mama Oanei a spus, mai în glumă mai în serios ”Vadim, oricum nu mai avem mult de trăit!”

 • Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (14 septembrie), în urma unui infarct. Fostul senator se confrunta cu probleme financiare în ultima vreme şi se chinuia să îşi ţină cele două ziare, "Tricolorul" şi "România Mare", pe linia de plutire.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1