Ultimele cuvinte ale bărbatului care a aruncat apartamentul în aer la Bistrița: «Adio, iubita!» şi a căzut de la etaj

Ultima actualizare:

    Apartamentul de la etajul 4 a sărit în aer, astfel că geamurile și tencuiala s-au făcut prafCaptura: Antena 1
Apartamentul de la etajul 4 a sărit în aer, astfel că geamurile și tencuiala s-au făcut prafCaptura: Antena 1

Gelozia și gândul că iubita îl părăsește i-au întunecat mințile. Un bărbat de 50 de ani din Bistrița, fost militar, s-a aruncat ieri de la etajul 4. Înainte să comită gestul a montat un dispozitiv exploziv în apartament cu gândul să-și omoare femeia, dar și pe fiica acesteia. Înainte ca cele două să intre în apartament bărbatul a strigat: ”adio, iubita!” și a căzut în gol.

Certurile în cuplu, dar și faptul că nu mai reușea să se angajeze ca militar l-au împins pe un bucureștean, care se mutase în Bistrița, să comită un gest extrem.

Sorin Victor Pătrașcu a profitat de faptul că iubita sa, de 43 de ani, și fata acesteia, de 17 ani, erau plecate în Moldova, la părinți, și a transformat apartamentul în care locuiau cu chirie într-o bombă cu ceas.

A aruncat apartamentul în aer cu un dispozitiv exploziv

Fusese amenințat de iubită că vrea să se despartă de el. Așa că a montat un dispozitiv exploziv care să le arunce în aer cu tot cu casa, atunci când deschideau ușa.

Știa că cele două se întorc miercuri, după-amiază, iar în momentul în care le-a văzut pe geam că intră în scara blocului a strigat ”adio, iubita!” și s-a aruncat în gol, de la etajul 4. Se întâmpla la ora 16.00.

Speriată, concubina, care este polițistă, a sunat la 112, iar după zece minute fiica acesteia a vrut să intre în apartament. Când a deschis ușa locuinței, a simțit miros de gaz și a fugit pe scări.

Dispozitivul se declanșase, iar suflul exploziei a aruncat totul în aer. Geamurile s-au făcut praf și bucăți din tencuială au căzut în parcare şi pe carosabil. Iubita polițistă, un pompier, dar și o jurnalistă, care așteptau jos, au ajuns la spital cu diferite răni.

Din fericire, adolescenta a scăpat nevătămată.

Sinucigașul a fost găsit de medici în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, șoc hemodinamic, fiind în comă profundă. A murit în această dimineaţă.

Sinucigașul a fost intubat și dus de urgență la spital
Sinucigașul a fost intubat și dus de urgență la spital

Bărbatul care a aruncat apartamentul în aer a fost militar

Omul fusese şofer la Ministerul Apărării în urmă cu 20 de ani și acum era angajat al unei firme de construcţii, care se pare se ocupa de clădiri militarizate.

Nu era mulțumit de statutul său social și își dorea să revină în sistem, dar se plângea cunoscuților că nimic nu se poate face fără pile.

Sorin Pătrașcu  plănuia de mai multe zile să comită un astfel de gest. Potrivit adevarul,

pe 27 noiembrie, acesta a postat un mesaj pentru iubita sa, pe pagina lui de Facebook „Tic-tac, tic-tac, ceasul vieții”, iar miercuri, înainte să se sinucidă, a scris: „le urez tuturor prietenilor înțelegere și liniște în viața aceasta”.

”A fost deschis un dosar pentru tentativă de omor, iar cazul a fost preluat de către Parchetul de lângă Tribunalul Bistrița.

Proprietarul apartamentului, distrus în urma expoloziei, își va putea recupera paguba doar prin instanță”, a precizat pentru Click! Crina Sîrb, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, care a confirmat faptul că iubita sinucigașului este polițistă.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net