Ultima imagine cu Miriam Eugenia Soare în viață. Jurnalista a murit de cancer

Ultima actualizare:
Miriam Eugenia Soare suferea de cancer la sân
Miriam Eugenia Soare suferea de cancer la sân

Jurnalista Miriam Eugenia Soare (54 de ani) a murit după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Din păcate, în pofida eforturilor și ajutorului primit din partea oamenilor inimoși, jurnalista s-a stins din viață.

Ultima imagine cu jurnalista Miriam Eugenia Soare în viață o surprinde pe un pat de spital, mulțumindu-le oamenilor care nu au abandonat-o în lupta ei cu această boală.

„Vă mulțumesc tuturor celor care nu m-ați abandonat!”

„Răsuflarea mea costă aproximativ 200lei/zi (hrană artificială, antivomitivele, vitaminele și calmantele, etc). Fără sprijinul vostru financiar, n-aș fi avut cum face față acetor cheltuieli?. Vă mulțumesc tuturor celor care nu m-ați abandonat și continuați să mă ajutați! Crăciun fericit și mai ales sănătate vă urez cu tot sufletul care mai hălăduiește prin mine!?”, a scris Miriam Eugenia Soare pe Facebook, în preajma sărbătorilor de iarnă. 

Anunțul morții jurnalistei a fost făcut pe pagina sa de Facebook

„Am plecat. Am făcut-o aseară, în liniște. Nu știum cum va fi lumea fără mine. Și nu voi ști niciodată. Dar drumul meu a fost până aici. Vă las în urmă pe toți, prieteni, cunoștințe, mai puțin prieteni și dușmani. Fiecare ați fost în viața mea cu un scop. Și celor mai mulți, vă mulțumesc pentru asta. Am fost în viața multora dintre voi. Și îmi place să cred că tot cu un scop. Și vouă vă mulțumesc pentru că m-ați primit. Am trăit intens, cât pentru o sută de vieți. Și mai mai fi trăit tot atâtea”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a jurnalistei. 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net