Ultima fiță la mare: să te duci cu elicopterul la club! Gianluca Vacchi merge și el

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Agitație mare în lumea mondenă bucureșteană după ce au apărut zvonuri că nu mai există locuri la petrecerea de trei zile organizată cu ocazia inaugurării Nuba Beach Club, din Mamaia Nord!

Iubitorii vieții de noapte din cluburile de lux din Capitală și nu numai au încins telefoanele de rezervări, sperând că organizatorii să mai fi păstrat câteva locuri, însă șansele să mai poți obține o invitație sau o masă par foarte mici. Ca orice club exclusivist care se respectă și așa cum a obișnuit publicul în București, accesul la evenimentele de această anvergură organizate la locațiile Nuba din Herăstrău se face pe bază de invitație sau după regulă „primul venit, primul servit”. Petrecerea de 1 Mai nu este o excepție. Practic, adâncimea buzunarelor nu contează foarte mult. Doar că, de data această, interesul pentru eveniment este mai mare chiar decât așteptările cele mai optimiste ale organizatorilor. În primul rând, lista celebrităților care vor fi gazdele celor trei nopți de distracție pe nisipul Mării Negre este cu siguranță un motiv.  Prima noapte a petrecerii, pe 28 aprilie, promite distracție fără limite, o deschidere de zile mari cu cântărețul și entertainerul grec Antonis Remos.

De câțiva ani buni, artistul invitat la Nuba Beach este cel care deschide și închide sezonul în Nammos, cel mai luxos club de pe insula Mykonos.  

Celebrul și excentricul milionar Gianluca Vacchi a lăsat o impresie extraordinară celor care au participat la petrecerea organizată de Nuba de anul trecut și toți ar vrea acum să repete experiența sau să o trăiască și ei, dacă au ratat-o anul trecut. Un selfie cu italianul are valoare de „pașaport de cluburi” pentru cunoscători. Gianluca va asigură distracția în seara de 29 aprilie și va fi unul din primii care vor folosi heliportul de la Nuba Beach, primul din Mamaia, o facilitate așteptată de ani de zile de clienții cluburilor de fițe de la mare, sătui de traficul infernal de pe ruta București – Mamaia din fiecare weekend estival și de lipsa infrastructurii și a parcărilor din stațiune.

simeon stalpnicul png

Apoi, dacă ne gândim la zecile de șampanii de mii de euro care se comandă de obicei la aceste petreceri, prețul zborului cu elicopterul pe ruta București-Mamaia, în jur de 2.500 de euro, pare un mizilic. Ultima zi a petrecerii are ca temă un Rose Brunch, numai bun pentru a „sterge” oboseală acumulată, este găzduită de nimeni altul decât Jean Roch, proprietarul celebrului lanț internațional de cluburi VIP Room. „Încercam să nu lăsăm pe nimeni pe afară, iar prioritate au clienții noștri. Doar că anul trecut, cumulat, evenimentele Nuba au avut un total de circa 100.000 de participanți. Oricum ar fi, promitem celor care nu au putut să fie alături de noi acum că vor avea sigur ocazia să testeze nouă experiență pe parcursul acestei veri pentru că petrecerea de 1 mai este doar inceputul”, spune Mihai Scarlat, directorul de comunicare al grupului Nuba. După o ușoară scădere a interesului în ultimii ani pentru cluburile de fițe din Mamaia Nord, deschiderea Nuba Beach Club ar putea fi o gură de aer proaspăt și pentru cluburile din vecinătate, pentru că dacă nu poți ajunge la Nuba, măcar poți fi prin apropiere că nu știi niciodată cum se ivește o ocazie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net