Ultima fiţă la mare e cazarea în butoaie

Ultima actualizare:

    Butoaiele, de diferite mărimi, sunt amplasate la numai 50 de metri de plajă
Butoaiele, de diferite mărimi, sunt amplasate la numai 50 de metri de plajă

Visezi la o vacanţă de neuitat la malul mării? Ieftină, dar ieşită din comun? E musai să încerci cazarea la butoi! Pentru numai 100 de lei/noapte, poţi dormi chiar pe plajă, în recipiente folosite cândva la depozitarea alcoolului.

La numai doi paşi de staţiunea Mamaia, în Năvodari, câţiva hotelieri pun la dispoziţia turiştilor o ofertă de cazare unică pe litoral. Butoaie de stejar vechi de zeci de ani, folosite cândva la fermentarea vinului, au fost transformate în camere matrimoniale cât se poate de confortabile. Multe dintre ele încă păstrează damful de alcool şi drojdie, însă tocmai asta face deliciul celor care aleg să se cazeze aici.  Preţurile pornesc de la 95 de lei, în timpul săptămânii, şi pot ajunge la 130 de lei în weekend, însă cu greu poţi găsi un butoi liber fără o rezervare timpurie. 

simeon stalpnicul png

Camerele cu miros de brandy, de vin sau lichior sunt cele mai căutate. Sunt ieftine, sunt situate la numai 50 de metri de apă, iar în incinta complexului găseşti tot ce ai nevoie. ”Deşi am păşit timizi în curtea cu butoaie, cu gândul de a experimenta o noapte aici, am sfârşit concediul prin prelungirea cazării cu încă o noapte, apoi încă una, şi încă două… Ne-a plăcut şi vom reveni cu siguranţă”, spu--ne o turistă. Fiecare butoi dispune de paturi confortabile şi şezlonguri de lemn pentru plajă, iar în incinta complexului există zone special amenajate pentru grătar, loc de joacă pentru copii, dar şi zone de relaxare cu hamace.

Mitică Dragomir, supărat şi îmbrăcat

simeon stalpnicul png

Lui Mitică Dragomir nu prea pare să-i placă la plajă, dar nici nu se dă dus! Fotoreporterii Click! l-au surprins în miezul zilei, cam îmbufnat, în timp ce se chinuia să-și găsească o poziție comodă pe șezlong. După câteva încercări nereușite, a găsit soluția salvatoare: un prosop transformat în rulou și pus la ceafă.

Blaga, la plajă de la 7 dimineaţa


    Blaga, la plajă de la 7 dimineaţa
Blaga, la plajă de la 7 dimineaţa

Vasile Blaga ține mult la bronz, dar și la sănătate. Fostul președinte al Partidului Naţional Liberal vine la plajă dis-de-dimineață, în jurul orei 7, dornic să „prindă” ultravioletele. Când soarele devine greu de suportat, Blaga se retrage la umbră, pentru un somn bun. Pozițiile ciudate în care acesta se relaxează pe șezlong i-au făcut pe „vecini” să râdă cu poftă. 

Record la bijuterii

simeon stalpnicul png

Turistul din imagine ar fi putut câștiga, fără discuții, premiul ”cea mai mare bijuterie”. La gâtul său strălucea un lanț din aur gros „cât mâna”, iar brățara, din același metal prețios, era lată cât vreo patru brățări obișnuite. Totul, „asortat” cu tatuajele generoase de pe corp.

N-au renunțat deloc la haine


    Soția lui Brenciu  a făcut plajă învelită  în prosoape
Soția lui Brenciu a făcut plajă învelită în prosoape

Mai există și vedete care nu țin neapărat să „ia” tot soarele. Diana Munteanu, de exemplu, a stat tot timpul la umbră, cu o bluză neagră, din plasă, peste costumul de baie. Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a a stat la taclale cu prietena cu care a venit la mare și a râs pe săturate.


    Diana Munteanu  s-a relaxat într-o  bluziţă transparentă
Diana Munteanu s-a relaxat într-o bluziţă transparentă

Nici soția lui Horia Brenciu nu a vrut să se bronzeze. Alice s-a bucurat de briză, dar a stat pe șezlong sub o umbrelă din paie, bine învelită în prosoape. Asta deși avea și o bluză cu mânecă lungă peste costumul de baie. Ca să nu se plictisească, producătoarea tv a citit non-stop cât a stat pe plajă.

Surorile Bambi au încins Mamaia


    Denisa și Raluca și-au etalat la plajă formele apetisante
Denisa și Raluca și-au etalat la plajă formele apetisante

O blondă și o roșcată, una mai apetisantă decât cealaltă, au atras toate privirile în weekend la Mamaia și au stârnit fantezii în mintea bărbaților. Denisa și Raluca, adică surorile din trupa ”Bambi”, au vrut să ia tot soarele, așa că s-au relaxat pe paturile cu saltele confortabile de pe o plajă de fițe.

simeon stalpnicul png

Fetele care în ultima vreme au fost ocupate până peste cap să se tuneze și-au etalat noile forme, demne de invidiat: sâni siliconați, fese perfecte, fețe rearanjate. Surorile au stat doar împreună, au vorbit și și-au făcut poze, apoi au butonat telefoanele ca să vadă ce e nou pe Internet. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net