Ultima câştigătoare Click!MANIA: «Cumpăraţi ziarul ca să aveţi norocul meu!». Vineri, începe o nouă ediţie

Ultima actualizare:

    Septembrie 2019. Ilfoveanca ne-a luat  Dacia Logan pusă în  concurs la Click!Maniafoto: Sever Gheorghe
Septembrie 2019. Ilfoveanca ne-a luat Dacia Logan pusă în concurs la Click!Maniafoto: Sever Gheorghe

Tania Iordache, de 63 de ani, din Snagov, judeţul Ilfov, e mai mult decât norocoasă. Click!, ziarul ei preferat, i-a adus două câştiguri: 5.000 de lei în urmă cu doi ani, la concursul Click! MAGIC, şi o Dacia Logan, la ultima ediţie a concursului Click!MANIA, care s-a desfăşurat în această toamnă.

Tania Iordache e ultima câştigătoare a unui mare premiu la Click!Mania. Este vorba de un autoturism Dacia Logan pe care ziarul nostru l-a pus la bătaie la ultima ediţie a concursului, din această toamnă. Nu s-a hotărât încă ce face cu maşina şi o ţine în parcare acasă. ”Aş vrea să o păstrez pentru nepotul meu care are doar 15 ani, dar până atunci trebuie să meargă cineva cu ea. Încă nu ştiu cum o să fac să nu stea degeaba şi să ruginească. Nu este prima oară când câştig la Click!Mania, concursul organizat de ziarul meu preferat, Click!. Am mai obţinut acum doi ani 5.000 de lei”, ne-a spus norocoasa ilfloveancă. Tania Iordache are şi un mesaj pentru cititorii Click!, înainte de începerea unui nou concurs Click!MAGIC: ”Să cumpere ziarul şi să îl citească, pentru că nu ştiu când le apare în cale norocul. În fiecare zi ai şanse de câştig, totul este real, totul este pe bune. Un premiu este şi ziarul, pentru că în paginile sale oferă tot ce trebuie să ştii despre România şi lume, poveşti emoţionante şi informaţii verificate. Aveţi încredere în Click! şi participaţi la concursurile sale. Eu sunt cea mai bună dovadă că oricine poate câştiga”.

Şi tu poţi avea norocul Taniei. Click!MAGIC începe vineri, 1 noiembrie, şi ţi-a pregătit o mulţime de surprize. Cea mai mare surpriză este faptul că vei avea un loz special cu şansă dublă în fiecare zi.

Cititorii fideli pot câştiga bani cash, televizoare, gadget-uri, pilote, produse utile pentru gospodărie, cosmetice şi cărţi, dar şi reduceri la produsele Dormeo, Delimano şi TopShop. Sunt peste 4.000 de premii, în valoare de peste 230.000 de lei. Mai multe detalii despre concursul nostru vei afla mâine, în paginile ziarului Click!

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net